Never stop wondering. Never stop wandering.

vlag nederland
vlag engeland

Main Content

Oana Mihaela Drăgan

Ik ben afgestudeerd aan de afdeling journalistiek en Engels aan de West Universiteit in Timișoara, Roemenië in 2002.

Tijdens mijn universitaire studie heb ik een tussenjaar in Londen, Engeland, doorgebracht. Daar heb ik op een school voor kinderen met beperkingen gewerkt, waar ik mijn kennis van de Engelse taal geperfectioneerd heb.

Na een voorbereidingscursus daar, ben ik met succes geslaagd voor het Cambridge Proficiency Examen met de hoogste score, A. Het Certificate of Proficiency in het Engels (CPE) is het hoogste niveau waarop de Engelse kennis formeel getest wordt.

Ik heb nu 19 jaar ervaring in het lesgeven. Ik heb les gegeven tijdens bedrijfscursussen voor Coca-Cola HBC in Timișoara, Roemenië, van beginner tot bovengemiddeld niveau.

In Slovenië heb ik lesgegeven als lerares aan een school en tevens bij bedrijven die gespecialiseerd zijn in de financiële sector, de media, de handel of consulting. Ik heb zowel ervaring in het lesgeven aan klassen tot 10 cursisten, als aan het één op één lesgeven aan drukke managers.

Van 2007-2014 heb ik in mijn eigen kantoor in Ljubljana cursussen gegeven zoals Roemeens voor beginners, Algemeen en Zakelijk Engels van beginners tot bovengemiddeld niveau, alsmede de voorbereidende cursussen voor het:

• Cambridge First Certificate in English (FCE)
• Certificate in Advanced English (CAE)
• Certificate of Proficiency in English (CPE)
• Business English Certificate (BEC) Vantage en hoger.

Mijn Nederlandse avontuur gaat nu zijn zevende jaar in: naast cursussen Engels, Roemeens en Sloveens die ik gegeven heb aan studenten van verschillende nationaliteiten die in Nederland wonen, werken of studeren, heb ik onder meer sportvertalingen gedaan in de Engels-Roemeense taalcombinatie. Daarnaast heb ik verschillende Sloveens-Roemeense vertalingen gedaan en een mooie bijdrage geleverd aan een interessant cultureel profileringsproject over Slovenië.

Engelse conversatie en IELTS- of TOEIC-examenvoorbereidingscursussen zijn erg populair bij studenten en helpen hen meer zelfvertrouwen te krijgen en hun examens met succes af te leggen.

• Heb je een talenknobbel en wil je graag een van mijn talen toevoegen aan jouw collectie?

• Heb je moeite met Engels of wil je er gewoon steeds beter in worden?

• Wil jij je voorbereiden op een van de officiële examens of wil je je gewoon bekwamen in het voeren van een gesprek?

Ik ben hier voor jou.