Never stop wondering. Never stop wandering.

vlag nederland
vlag engeland

Taalcursussen

Engelse lessen  

Of je nu een beginner bent of dat je tot op zekere hoogte de taal al beheerst, ik kan op een leuke en serieuze of een serieus leuke manier helpen jouw kennis te vergroten.

Wat is mijn niveau? TEST MIJ!

Test 1: https://www.examenglish.com/leveltest/grammar_level_test.htm
Test 2: https://www.cambridgeenglish.org/test-your-english/
Test 3: https://learnenglish.britishcouncil.org/online-english-level-test

» Cursussen voor beginnend (A1) tot gevorderd (C2) niveau

» Voorbereiding op officiële examens:

  › IELTS, TOEFL, TOEIC
  › Cambridge General English examens vanaf niveau B2 tot C2:
      • First Certificate in English - FCE
      • Certificate in Advanced English - CAE
      • Certificate of Proficiency in English - CPE
  › Cambridge Business English examens vanaf niveau B1 tot C1:
      • BEC Preliminary
      • BEC Vantage
      • BEC Higher

» Engels voor algemene, zakelijke toepassingen en Engelse conversatie

» Cursussen op maat voor specifieke doeleinden zoals het schrijven van brieven, e-mails en Engels voor secretaresses

Let's learn and improve your English together!

Roemeense lessen  

Vorbiți românește?

Doe je al zaken in Roemenië? Zou je graag naar de Roemeense markt willen? Zou je Roemeens willen leren uit liefde voor de taal? Zou je graag met vakantie naar Roemenië willen gaan en de taal een beetje willen beheersen?

Misschien weet je al dat Roemenië 22 miljoen inwoners telt en daarom een erg aantrekkelijke markt is voor zakenmensen. Het kan ook zo zijn dat je het gezegde kent: 'Als ik iets van jou wil kopen dan spreek ik in mijn eigen taal, maar als ik u iets wil verkopen dan spreek ik jouw taal.' Normaal gesproken is Engels een goede taal om met jouw Roemeense zakenpartners te communiceren. Maar als je enige kennis hebt van de Roemeense taal, dan zal men zeer onder de indruk zijn, waar je zeker voordeel van kunt hebben.

Voor een indruk van mijn prachtige moederland en het leren kennen van de Roemeens taal bezoek dan romaniatourism.com en romaniatourism.com/romanian-language

Haideți să învățăm românește împreună!

Sloveense lessen   

Govorite slovensko?

Mijn aanbod aan taalcursussen bevat ook beginners lessen Sloveens. Sloveens is misschien een minder bekende taal van een klein maar prachtig land uit het voormalige Joegoslavië, Slovenië. Meer informatie over dit land en de taal kan je hier vinden: slovenia.info and slovenia.si/this-is-slovenia/slovenian-language

Skype lessen  

Wil je vanuit jouw eigen luie stoel of kantoor leren?

In onze geglobaliseerde wereld waar technologie uit veel meer dan het bedienen van slechts één knop bestaat, geven veel mensen de voorkeur aan telewerken of verrichten ze andere activiteiten via bijvoorbeeld instant messaging. Dat, plus het besparen van tijd en het vermijden van dat gedoe in het verkeer waardoor de CO2 op de planeet weer een beetje afneemt, maakt skype een goed alternatief voor het je fysiek in dezelfde ruimte begeven als de docent. Skype lessen zijn dan ook beschikbaar in overleg.